Rūšinės kakavos pupelės Criollo

Nuo: 7,00 

 

Sudėtis: Criollo kakavos pupelės.

Criollo kakavos pupelės sudaro tik 5% visos išauginamos kakavos pasaulyje.

Kilmės šalis: Peru.

Skonis: švelniai kartus, vaisų, šokolado.

Criollo kakavos pupelės tinka žmonėms ieškantiems švelnesnės kakavos.

Rekomenduojame pupeles šiek tiek paskrudinti ir nusilupti prieš vartojant.

  1. Lengvai skrudinti dėl lengvesnio nulupimo – 180 °C įkaitusioje orkaitėje, 5-6 min, 2-3 kartus pamaišyti.
  2. Vidutiniškai skrudinti dėl naujų skonių – 130 °C įkaitusioje orkaitėje, 10-15 min, 3-4 kartus pamaišyti.

Galima ir keptuvėje, tuomet nuolat maišyti. Skrudinimo metu, nuolat lupti ir ragauti pupeles, kol bus pasiektas norimas skonis.

Veganiškas. Be glitimo. Be pridėtinio cukraus.

Išvalyti
Produkto kodas: P-Criollo Kategorija:

Kakava kūnui. Kakava gali pagerinti bendrą organizmo funkciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Vartojimas: 

Sumaišyti su trintų vaisų kokteiliu.

Barstyti ant augalinio jogurto.

Naudoti gaminant desertus.

Sumaišykite su riešutais ir džiovintais vaisiais ruošdami popiečio užkandį.

Kakavos gabaliukus įmaišykite į naminius riešutų sviestus.

Pabandykite pagardinti kombučą, sultis, kitus gėrimus.

Įmaišykite kakavos gabaliukus gamindami savo augalinį pieną.

Brinkinkite kartu su avižomis arba chia sėklomis.

Sumaišykite į pikantiškus padažus, kad pridėtumėte ypatingesnio skonio.

Įtraukite į kitus receptus, kad gautumėte papildomą traškumą ir skonį.

Naudokite gamindami "raw" pyragus.

Barstykite ant salotų.

Naudokite juos vietoje šokolado drožlių.

Įdėkite į kavos gėrimus (pvz. į "latte" ir "cappuccino").