Rūšinis kakavos sviestas – Criollo
Nuo: 6,50 €
Kakavos pupelės yra šiek tiek paskrudinamos, tada nulupamos, malamos akmeninėmis girnomis. Taip pagaminama kakavos masė. Vėliau masė yra spaudžiama presu. Iš preso išbėga kakavos sviestas, o jame lieka kakavos milteliai.
Kakavos sviestas turi švelnų kakavos skonį ir kvapą.
Sudėtis: kakavos sviestas – pagamintas iš Criollo pupelių rūšies.
Criollo kakavos pupelės sudaro tik 5% visos išauginamos kakavos pasaulyje.
Geriausi iki:2024-03-31
Kilmės šalis: Peru.
Panaudojimas:
Pasidaryk gėrimo su kakavos sviestu ir augaliniu pienu.
Ištirpink jį su kakavos mase ir pasidaryk naminį šokoladą.
Puikiai tinka naudoti tortų gamyboje.
Įmaišyk į veganiškus saldumynus.
Maišyk su jau išvirtomis košėmis.
Galima naudoti odai ir lūpoms patepti.