Pasiūlymas!

Kakavos pupelės

Nuo: 10,00 

 

Sudėtis:

Ekologiškos (sertifikuotos) Criollo rūšies kakavos pupelės.

Kilmės šalis: Peru, Junin regionas, 2024 m. derliaus, pupeles fermentuotos, isdziovintos (7 proc.).

Skonis: vaisių ir gėlių su paryškintomis žolelių natomis.

Rekomenduojame pupeles šiek tiek paskrudinti ir nusilupti prieš vartojant.

  1. Lengvai skrudinti dėl lengvesnio nulupimo – 220 °C įkaitusioje orkaitėje, 2-3 min, 1-2 kartus pamaišyti.
  2. Vidutiniškai skrudinti dėl naujų skonių – 130 °C įkaitusioje orkaitėje, 10-15 min, 3-4 kartus pamaišyti.

Galima ir keptuvėje, tuomet nuolat maišyti. Skrudinimo metu, nuolat lupti ir ragauti pupeles, kol bus pasiektas norimas skonis.

Veganiškas. Be glitimo. Be pridėtinio cukraus.

Produkto kodas: PNK Kategorija:

Kakava kūnui. Kakava gali pagerinti bendrą organizmo funkciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Vartojimas: 

Sumaišyti su trintų vaisų kokteiliu.

Barstyti ant augalinio jogurto.

Naudoti gaminant desertus.

Sumaišykite su riešutais ir džiovintais vaisiais ruošdami popiečio užkandį.

Kakavos gabaliukus įmaišykite į naminius riešutų sviestus.

Pabandykite pagardinti kombučą, sultis, kitus gėrimus.

Įmaišykite kakavos gabaliukus gamindami savo augalinį pieną.

Brinkinkite kartu su avižomis arba chia sėklomis.

Sumaišykite į pikantiškus padažus, kad pridėtumėte ypatingesnio skonio.

Įtraukite į kitus receptus, kad gautumėte papildomą traškumą ir skonį.

Naudokite gamindami "raw" pyragus.

Barstykite ant salotų.

Naudokite juos vietoje šokolado drožlių.

Įdėkite į kavos gėrimus (pvz. į "latte" ir "cappuccino").