Rūšinis kakavos sviestas – Criollo

3.5026.00

 

Kakavos pupelės yra šiek tiek paskrudinamos, tada nulupamos, malamos akmeninėmis girnomis. Taip pagaminama kakavos masė. Masė yra spaudžiama presu, iš preso išbėga kakavos sviestas, o jame lieka kakavos milteliai.

Kakavos sviestas turi švelnų kakavos skonį ir kvapą. Dvigubai daugiau sočiųjų riebalų, nei kakavos masėje.

Sudėtis: kakavos sviestas –  pagamintas iš Criollo pupelių rūšies.

Criollo kakavos pupelės sudaro tik 5% visos išauginamos kakavos pasaulyje.

Kilmės šalis: Peru.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija:

 

Panaudojimas:

Pasidaryk gėrimo su kakavos sviestu ir augaliniu pienu kosuliui malšinti

Ištirpink jį su kakavos mase ir pasidaryk naminį šokoladą

Puikiai tinka naudoti tortų gamyboje sutvirtinimo funkcijai

Maišyk su jau išvirtomis košėmis

Galima naudoti odai ir lūpoms patepti

Įmaišyk į veganiškus saldumynus