Kakavos sviestas

4.007.00

 

Kakavos pupelės yra šiek tiek paskrudinamos, tada nulupamos, malamos akmeninėmis girnomis. Lieka kakavos pasta. Pasta yra spaudžiama presu, iš preso išbėga kakavos sviestas, o jame lieka kakavos milteliai.

Turi švelnų kakavos skonį ir kvapą. Dvigubai daugiau sočiųjų riebalų, nei kakavos pastoje.

Sudėtis: kakavos sviestas –  Criollo pupelių rūšis 70%, kitos rūšys 30%.

Kilmės šalis: Peru, Pietų Amerika

Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamų pėdsakų

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija:

Aprašymas

 

Panaudojimas:

Pasidaryk gėrimo su kakavos sviestu ir augaliniu pienu kosuliui malšinti

Ištirpink jį su kakavos pasta ir pasidaryk namų šokoladą

Maišyk su jau išvirtomis košėmis

Galima naudoti odai ir lūpoms patepti

Įmaišyk į veganiškus saldumynus